NASRAT! 7

30/01/2015 09:28
Záchrana? Leda Nasrat!

Judas Priest se právě projížděl ve svém Saabu 9000 Aero. Byly to vlastně tři roky od havárie. Už byl zase ve formě. Na Zemi si poměrně zvykl a i když nebyl zrovna šťastný z toho že tu byl na nějakou dobu vlastně uvězněn, smířil se s tím a snažil jednat tak aby se tu cítil dobře. Vrtaly mu hlavou zejména dvě věci. Jednak kde k čertu je nějaká záchranná loď která tu měla být nejdéle do tří měsíců od havárie a proč ho dosud nechali areschlochané vlastně na pokoji. Sice se snažil chovat nenápadně, ale kdyby si tu práci dali určitě by ho našli. Věděl že řada areschlochanů infiltrovala lidskou společnost. S několika se i osobně setkal, ale nezdálo se že by jim zrovna ležel na srdci. Bylo to však zvláštní, mnoho areschlochanů proniklo až do politických špiček řady států lidské společnosti a implementovali zde svou totalitní formu vlády. Mnoho jich bylo například mezi Zelenými a různými asocioanálnědemokradickými poslanci. Jak už jistě víte, areschlochané nejsou zcela typickými humanoidy. Mají mozek v oblasti kde mají humanoidé obvykle genitálie. A kde mají areschlochané genitálie? No soudí se že tamtéž ačkoliv dosud žádný isarňan neměl odvahu a žaludek anatomii areschlochana zkoumat tak zevrubně. Ale když si představíte genitál vysoký 175cm, dostanete hrubou představu o tom kde by mohl mít areschlochan genitálie. Vlastně všude. Areschlochané také nemají hlavu, ale jakousi hlavohruď a oči mají umístěny na ramenou. Mají zelenočernohnědou pleť s fialovými puntíky a na prsou nemají žádné chlupy. Za účelem infiltrace lidské společnosti se vybavují umělou hlavou a kůží. Hlava je prakticky plně funkční, je biotická takže jim nečiní problémy pomocí ní jíst a zrakové obvody jsou napojeny na jejich zrakové nervy takže ani s viděním nemají problém. (DOPSAT - podle toho blábolu na hadru)

Jak si takhle Judas Priest přemýšlel, mihl se nad ním stín. Podíval se nahoru a nemohl tomu uvěřit. Po dlouhých třech letech uviděl isarnskou loď! Byla to malá stříbrná loď kategorie NZB. To musel být Thunderstruck! Judas Priest poprvé po třech letech zapnul komunikátor a přivítal se s Thunderstruckem. Nebyl čas na dlouhé vítání. Thunderstruck letmo přistál na dálnici před Judase a když byl Saab v nákladovém prostoru opět vzlétl. Judas Priest i Lobo se s ním pak srdečně přivítali v jeho pilotní kabině.

"Ještě musíme pro tu píču Alice Coopera," řekl Judas Priest.

"A kde je ta piča?"

"Někde v Americe", vysvětloval Judas, "má tam koncert."

Thunderstruck nabral výšku a rozlétl se přes oceán. Během asi hodinového letu byl podezřele mlčenlivý. Na otázky o Isarně odpovídal vyhýbavě až z toho Judase mrazilo.

Alice Coopera našli na konci představení v Detroitu. Prostě když dozpíval "Who Do You Think We Are" sestoupil Thunderstruck na podium, Alice nabral a odlétl. Diváci měli pocit že to bylo součástí představení. Thunderstruck se nezdržoval. Rovnou z chodu vylétl mimo atmosféru a zamířil k Plutu. "Nejdřív vyzvednem ten tvůj vrak," řekl. "Budeme teď potřebovat každou dostupnou loď."

Během cesty k Plutu se Judas dozvěděl proč byl Thunderstruck tak skoupý na slovo během letu nad Atlantikem. Zvěsti které přinášel byly příliš hrozné na to aby měl chuť je opakovat dvakrát. Thunderstruck podal Judasovi složený list papíru. Podle trojzubce což byla insignie planetírní správy Isarny a nápisu Přísně Nasrat! poznal že se jednalo o kopii zprávy někoho z isarnské rozvědky.

"Tu zgurvenou zprávu napsal Hedon zhruba v době kdy ste havarovali," vysvětloval Thunderstruck. "Mluví se v ní o tom jak ty svině areschlochani chystaj válku a že by se na mě měl provýst preventivní úder. Ty píče ze spojeneckýho velení úder samozřejmě odmítli takže se stalo co se stát muselo. Ti koulomozci zaútočili na nás. Nejdřív zničili naše stanice v oblasti a dřív než sme se mohli přeskupit zaútočili na Isarnu. Nebudu to pičo prodlužovat, podrobnosti se brzo dovíte, ale prostě Isarnu přemohli, vyvraždili strašně moc lidí a napáchali strašný škody. S Toburanama sme sice Isarnu získali zpátky, ale zatím nemáme bezpečnou atmosféru a magnetický pole se teprve znovu spouští - to víš nebrali si servítky a odpálili na nás vakuovou bombu - naštěstí zkurvenej planetární systém a stíhacíl letectvo i když už byly v posledním tažení střelu s tou zkurvenou bombou zasáhlo a bouchla ještě dost daleko."

Judas Priest a Alice Cooper vykonali rituál k oslavě Něčí nadcházející smrti...

Na Plutu vyzvedli havarovanou Judasovu loď. Většina cívek existenčních transormátorů byla použitelná nebo se dala vyměnit, takže stačilo když je bude Thunderstruck ze své lodi zásobovat energií. Lodě spojili přes průchody v nákladových prostorech aby mezi nimi bylo možné přecházet i během letu. Rychlost kterou budou takto moci vyvinout bude zhruba poloviční oproti normální, místo navíc se tedy hodilo. Thunderstruck spustil sekvenci pro přechod na cestu mimoprostorem. Vydali se na poněkud dlouhou a smutnou cestu domu. Za týden se dostali k hranicím soustavy ŘPX. Thunderstruck zpomalil u malé sluneční soustavy obíhající kolem neutronové hvězdy kde měli isarňané stanici, něco jako předsunutou hlídku včetně významné fyzikální laboratoře využívající přítomnosti právě neutronové hvězdy. Tady Areschlochané zaútočili poprvé. Stanice byla dosud opuštěna, od útoku tu vlastně nikdo nebyl. Thunderstruck měl najít přivézt všechny dostupné výsledky z posledních studií. Moc toho však nezbylo a něčeho se také zmocnili areschlochani. Na stanici pracovalo několik Judasových přátel. Roztříštěné kupole a rozmetané a napůl roztavené vybavení dávalo tušit že areschlochané použili plasmových zbraní. Judas Priest zabodl do země svůj prastarý meč z modré duirské oceli a přísahal strašlivou odplatu.

Nebývalo než letět dál. Nemělo však cenu vracet se na Isarnu. U toburské vojenské stanice Arachnor se právě přeskupovala spojenecká flotila pro podniknutí mohutné ofenzívy. Z různých koutů Galaxie se sem stahovaly všechny dostupné lodi včetně tisíce už vyřazených mohutných isarnských bombardérů Savage. V této souvislosti se mluvilo o Svaté válce. Savage byly totiž ve své době vyvíjeny jako zbraně konečného úderu což byl také důvod proč nebyly za dobu své zhruba stopadesátileté existence využity v boji a nakonec byly kvůli úmluvě vyřazeny a uskladněny na utajovaném místě. Byly vybaveny největšími reaktory které se na kosmickou loď kdy montovaly a dosahovaly proto až absurdní ekvivalentní nadsvětelné rychlosti. Také jejich podsvětelné výkony byly fascinující stejně jako schopnost vrhnout se do atmosféry kterékoliv planety rychlostí přesahující 40 000 km/h a napáchat strašlivé škody. Jejich primární zbraní byla termonukleárně hořící plasma usměrňované ve smyčkách gigantického magnetického pole které dovedly vytvořit. Zabíjely tedy energií samotných hvězd. I samotné magnetické pole umí spolehlivě zabíjet, natož plasma. Ve svých pumovnicích také mohly ukrývat vakuové bomby avšak u těchto nesmírně účinných zbraních hrozilo že mohou napáchat více škod samotnému útočníkovi a fakt že samo isarnské poznání světa ještě nebylo jistě dokonalé a jisté indicie hovořily o tom že může existovat něco jako "karma" rozhodly že jimi vybaveny nebudou. Byly zde i víceúčelové lodi třídy Thor M jako byla Judasova loď i toburanské fregaty.

Na Arachnoru se Judas Priest potkal se svým bratrem Brörelixem, nejvyšším vojenským velitelem Isarny Manowarem a hlavním technikem Dandym který měl za úkol připravit nejvíc lodí kolik jen to půjde. Teď poslal svůj tým na Judasovu loď.

"Tu dostane tvůj bratr kerej poletí v pitomým druhým sledu," řekl Dandy. "Pro tebe má Halda překvapení. Je to velký, černý a zatraceně silný." Víc se s ním nebavil. Judase trápila nedočkavost. Halda se však měl zvrátit až za pár ní. Stejně tak Brutal.